Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-08@20:48:34 GMT

جعبه سیاه پرونده حسین فریدون چگونه از کشور فرار کرد؟

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۳۰۷۹۳

جعبه سیاه پرونده حسین فریدون چگونه از کشور فرار کرد؟

دادگاه رسیدگی به پرونده شرکت کروز (شنبه، ۲ بهمن ماه) در شعبه ۴ دادگاه ویژه مفاسد اقتصادی به ریاست قاضی صلواتی برگزار شد و به صورت علنی برگزار شد.

به گزارش فارس در این دادگاه، نماینده دادستان از شخصی با عنوان "مسعود احمدی‌زاده" نام برد که یکی از رفقای مهم حسین فریدون قلمداد می‌شود، شخصی که به اذعان نماینده دادستان، در حال حاضر در کشور وجود ندارد و رسیدگی به اتهاماتش، می‌تواند معمای اتهامات برادر حسن روحانی را تا حد قابل‌توجهی حل می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده دادستان درباره احمدی‌زاده گفت: حسب گزارش معاونت حقوقی سازمان اطلاعات سپاه حدفاصل تاریخ ۱۰/‌۰۹/‌۹۴ تا ۱۷/‌۱۰/‌۹۴ مجموعاً مبلغ ۱۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال طی ۳۸ تراکنش بانکی از حساب محمدعلی پور فطرتی به‌حساب آقای مسعود احمدی زاده در بانک صادرات از مرتبطان حسین فریدون واریزشده است.

 استفاده حسین فریدون از حساب‌های مسعود احمدی زاده جهت دریافت رشوه و حق حساب از رسول دانیال‌زاده تأییدشده است و موجب محکومیت مسعود احمدی‌زاده به اتهام فراهم کردن بزه ارتشاء از طریق در اختیار قرار دادن حساب بانکی به حسین فریدون به ۱۵ سال حبس تعزیری شده است.

پرونده وجوه دریافتی حسین فریدون و مسعود احمدی‌زاده از شرکت کروز در شعبه بازپرسی در حال رسیدگی است. در حال حاضر مسعود احمدی زاده در خارج از کشور است.

وی بیان کرد: طبق گزارش اطلاعات سپاه مبلغ ۶ میلیارد ریال در ۲ فقره، ۱۱ میلیارد ریال در یک فقره و یک فقره یک میلیارد ریال بابت انتخابات مجلس نهم توسط شرکت کروز انجام و به تأیید حمید کشاورز توچایی رسیده است. طبق ردیابی‌ها مبالغ مذکور به‌منظور انتخابات به حسین فریدون و مرتبطان او پرداخت‌شده است.

نماینده دادستان بیان کرد: ردیابی چک‌های پرداختی شرکت کروز نشان می‌دهد مبالغ بعد از چند ماه به‌حساب مسعود احمدی زاده واریز شده است. طبق بررسی‌ها مشخص شد وجوه واریزی به‌حساب مسعود احمدی زاده متعلق به حسین فریدون بوده و مسعود احمدی زاده به‌عنوان صندوق مالی حسین فریدون ایفای نقش می‌کرده است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه شرکت کروز یک شرکت خصوصی بوده است نشان می‌دهد حمید کشاورز و فطرتی برای پیش برد کار خود اقدام به پرداخت این مبالغ به مسعود احمدی‌زاده می‌کردند تا مسیرهای کاری آن‌ها از طریق حسین فریدون هموار شود.[1]

مسعود احمدی‌زاده کیست؟

مسعود رفیق گرمابه و گلستان حسین فریدون و به عبارتی کارت عابر بانک اوست. تحقیقات بیشتر نشانگر آن است که وی را می‌بایست مخزن اسرار فریدون نامید. این متهم امنیتی اکنون فراری است و در خارج کشور به سر می‌برد. از وی به‌عنوان کارچاق‌کن و جعبه سیاه بعضی مفاسد یاد می‌شود و توسط فریدون برای فرار از کشور تشویق می‌شود.

به‌جز روابط گسترده و اعمال‌نفوذ برای انتفاع اقتصادی، مسعود احمدی‌زاده در پوشش یک موسسه خیریه با همسر و دختر فریدون و شبدوست مالامیری که از او به‌عنوان ابر بدهکار بانکی یاد می‌شود همکاری داشته است. مالامیر نیز پس از آغاز برخورد با بدهکاران و مفسدان اقتصادی، از کشور گریخت .[2]در واقع به‌مجرد رصد مؤثر و حساس شدن نهادهای نظارتی، وی برای آنکه ردی از خود برجای نگذارد مرتبطین خود را تشویق به خروج از کشور می‌کند. علی‌الظاهر این یک تکنیک رایج میان محکومان اقتصادی است. غیب شدن ناگهانی عباس یزدان پناه  نیز اسرار یکی دیگر از محکومان اقتصادی را پنهان نگه داشت.

احمدی‌زاده نیز به‌واسطه اطلاع یار غارش در تاریخ 9 بهمن 1395 از وضعیت پرونده حقوقی و اتهامی‌اش مطلع می‌شود و در گیرودار صدور حکم، صبح 10 بهمن 1395 از کشور خارج و عملاً به ترکیه فرار می‌کند.

مال الرشوه 20 میلیاردی برای خرید خانه مشکوک در حساب بانک مسعود احمدی‌زاده

یکی از موضوعاتی که می‌توان به آن اشاره کرد، گردش مالی است که از سوی یکی از متهمین پرونده فساد فریدون در دو مرحله به حساب صادرات مسعود احمدی‌زاده واریز می‌شود و عملا مبلغ 210 میلیارد ریال، مال الرشوه‌ای است که برای خرید خانه‌ای مشکوک برای یکی از سران دولت سابق پرداخت شده است.

این مبلغ در چندین مرحله گردش، از حساب احمدی‌زاده، به حساب حسین بهشتی، پدر داماد حسن روحانی واریز می شود و بعد از چندین گردش، توسط همین شخص به حساب احمدی‌زاده برمی گردد...

 

فارس در گزارش بعدی، به یکی دیگر از رانت‌های مسعود احمدی‌زاده خواهد پرداخت...
------------------
1] - mehrnews.com/xWXH7

[2] - mshrgh.ir/882239

منبع: الف

کلیدواژه: مسعود احمدی زاده نماینده دادستان حسین فریدون میلیارد ریال شرکت کروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۰۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت فیشینگ‌کار حرفه‌ای در استان البرز

جانشین فرمانده انتظامی استان از دستگیری یک فیشینگ‌کار حرفه‌ای که با وجوه کلاهبرداری شده اقدام به خریداری سکه در سایت دیوار می‌کرد، خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، سرهنگ‌ محمد نادربیگی‌ اظهار داشت: در پی مراجعه یکی از شهروندان به پلیس فتا استان مبنی بر اینکه تعدادی سکه خود را از طریق سایت دیوار به فروش گذاشته که پس از چند روز حساب بانکی وی بسته شده،  بررسی پرونده در دستور کار ماموران پلیس فتا استان قرار گرفت.

وی افزود: کارشناسان با استفاده از اقدامات فنی متوجه شدند که پول حاصل از کلاهبرداری اینترنتی به حساب این شخص واریز شده که این موضوع سبب مسدود شدن حسابش شده است.

جانشین فرمانده انتظامی استان البرز در خصوص جزئیات این پرونده گفت: متهم پس از فیشینگ و دسترسی به اطلاعات حساب مالباختگان با استفاده از سایت و برنامه دیوار فروشندگان سکه و طلا را در مناطق مختلف شناسایی و با فریب آنان وجوه را مستقیما از حساب مالباختگان برای آن ها واریز می کرد.

این مقام انتظامی تصریح کرد: با انجام اقدامات فنی و تخصصی متهم این پرونده شناسایی شد و با هماهنگی مقام قضائی این شخص در در یکی از استان ها همجوار دستگیر شد.

وی ادامه داد: فرد دستگیر شده پس از انتقال به پلیس فتا در بازجویی تخصصی ابتدا منکر هر گونه کلاهبرداری در سایت مذکور شد اما پس از مواجه با مستندات پلیسی به بزه انتسابی اعتراف کرد.

سرهنگ نادربیگی در پایان با بیان اینکه تا کنون چند نفر از مالباختگان این پرونده در سراسر کشور شناسایی شده اند، گفت: احتمال می رود بیش از 50 مالباخته دیگر در حوزه سرقت اطلاعات بانکی این متهم در سراسر کشور شناسایی شوند.

جانشین فرمانده انتظامی استان البرز در پایان در خصوص آگهی های درج شده در سایت های آگهی مثل دیوار و شیپور، گفت: کاربران باید مراقب باشند تا در دام کلاهبرداران در فضای سایبری گرفتار نشوند و قبل از واریز هر گونه وجه از صحت و سلامت معامله مطمئن شوند.  

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • بدتر از قتلگاه فریدون کنار کجاست؟ | امن‌ترین کشور برای پرندگان مهاجر اینجاست
  • برگزیدگان دو دوره‌ المپیاد علمی دانشجویی تقدیر شدند
  • بازداشت فیشینگ‌کار حرفه‌ای در استان البرز
  • «مهاجران» برنده اسکار انگلیس شد
  • فرار به جلوی متهمان مفاسد اقتصادی و دو برابر شدن تحریم‌ها
  • جزئیاتی تازه درباره آخرین عاشقانه زنده‌یاد حسام محمودی
  • فیلم/ اقداماتی که حسین‌زاده بحرینی در مجلس یازدهم انجام داد
  • فهرست کاندیدا‌های مورد حمایت «رزما» اعلام شد
  • عاشقانه «نیلگون» با مثلث فروتن، حجار و درخشانی می‌آید
  • ترکیب احتمالی تراکتور مقابل فولاد